AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryum kaplumbağa görmek

Kahve falında akvaryum kaplumbağa görmek

Kahve falında akvaryum kaplumbağa görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum kaplumbağa gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek işlerine dört elle sarılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda kaplumbağa görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında akvaryum kaplumbağa görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında akvaryumda köpek balığı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumun içinde olmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında akvaryum görmek şansın çalışmaya başlayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında akvaryumdan balık tutmak dertlerinin dermanını bulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Kahve falında kırık akvaryum görmek mutluluğunun artacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir