AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kitap görmek

Kahve falında kara kitap görmek

Kahve falında kara kitap görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, düzenin bozulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kitap gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında kara kitap görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında kitapçı görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında yıldızname kitabı görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında namaz hocası kitabı görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kitabı vermek maddi kayıpların olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine delalettir.

Kahve falında kitap çıkartmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim kitabı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir