AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara inek görmek

Kahve falında kara inek görmek

Kahve falında kara inek görmek önünü açacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, her gün daha fazla dolacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara inek gördüyseniz:

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.

Kahve falında kara inekten kaçmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara inek görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında evde kara yılan görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara zeytin yemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında kara çalı görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kara poşet görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir