AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kara yılan görmek

Kahve falında evde kara yılan görmek

Kahve falında evde kara yılan görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kara yılan gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında evde kara yılan görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kara yılan görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kimseden korkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yılan tutmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kara yılan sevmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek işlerinin de rast gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında kara uzun yılan görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kara yılan görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir