AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çalı görmek

Kahve falında kara çalı görmek

Kahve falında kara çalı görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kara çalı gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında kara çalı görmek parasının ve malının artacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek çalındığını görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, kazancın devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalışma bakanı görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabanın çalındığını görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalınan arabayı bulmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arabamın çalındığını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında traktör çalıştırmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir