AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, iyi halin geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı kadın gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek hasta ise bakacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaf giymek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir