AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek kazanç kapılarının kapanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, planların sarkacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, gerginliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı erkek gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kara çarşaflı görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kara çarşaf giymek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında kara çarşaf görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir