AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşaf görmek

Kahve falında kara çarşaf görmek

Kahve falında kara çarşaf görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, onları gücendireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaf gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında kara çarşaf giymek borçlarının hafifleyeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işarettir.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kara çarşaf görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir