AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşafa girmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir