AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çalmak

Kahve falında kara çalmak

Kahve falında kara çalmak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yokluk çekeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çalmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında kara çalmak sıkılacağı bir haber almaya, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalettir.

Kahve falında kara üzüm çalmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında kara kıl görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kara kedi görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında kara havuz görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında kara kaplı defter görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir