AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kıl görmek

Kahve falında kara kıl görmek

Kahve falında kara kıl görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, desteksiz kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında kara kıl gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kara kıl görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kara hurma görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlik dağ görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlik banyo görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kara böcek yemek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında kara taşlar görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir