AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bulutlar görmek

Kahve falında kara bulutlar görmek

Kahve falında kara bulutlar görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, varlıklı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kara bulutlar gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kara bulutları görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Kahve falında kara bulutlar görmek uzaktan haberler işiteceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek geleceğinin parlak olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kara bulut görmek umutlarının da tükeneceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir