AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bir şey görmek

Kahve falında kara bir şey görmek

Kahve falında kara bir şey görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara bir şey gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Kahve falında kara bir şey görmek işi ile gündeme geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara yılanı öldürmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kara yılan görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kiraz yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi boğmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kazanda yemek pişirmek düşmanlarının güçleneceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek başka işler deneyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında kara sakız görmek birçok dertle muhatap olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir