AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılanı öldürmek

Kahve falında kara yılanı öldürmek

Kahve falında kara yılanı öldürmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rızkının eksileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kara yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Kahve falında kara yılan öldürdüğünü görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, dertlerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kara yılanı öldürmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maddi sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan öldürmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde kara yılan görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara yılan görmek daima zinde ve genç kalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında büyük kara yılan görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem dua alacağına inanılır.

Kahve falında kara büyük yılan görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kara yılandan kaçmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir