AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kara yılan görmek

Kahve falında denizde kara yılan görmek

Kahve falında denizde kara yılan görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında denizde kara yılan gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında denizde kara yılan görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde kara yılan görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yılanı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara yılan görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında küçük kara yılan görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölü kara yılan görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kara yılandan kaçmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir