AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara batmak

Kahve falında kara batmak

Kahve falında kara batmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi yükünün artacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Kahve falında kara batmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında kara batmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağı çamura batmak işlerinin toparlanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin dibine batmak bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide batmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında suda batmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli boka batmak rızık elde edeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla camura batmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir