AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ayı görmek

Kahve falında kara ayı görmek

Kahve falında kara ayı görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, yeni işlere girişileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Kahve falında kara ayı gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Kahve falında kara ayı görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıya bal vermek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında ayı yavrusu sevmek elinde avucunda olanı yitireceğine, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında ayı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ayak izi görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulur.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bir ayı görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayı olduğunu görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir