AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı görmek

Kahve falında ayı görmek

Kahve falında ayı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kendisini çok yıpratacağına, sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyı öldürmeye çalışmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında ayı avlamak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak ayı bulmak hayır işleri ile uğraşılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayı sevmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ayı sürüsü görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı yakından görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir