AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir ayı görmek

Kahve falında siyah bir ayı görmek

Kahve falında siyah bir ayı görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, zararların telafi edileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bir ayı gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bir ayı görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ayı görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah renkli ayı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek daha kötü günler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah oyuncak ayı görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayılar görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ayı öldürmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir