AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yağmış kar görmek

Kahve falında yeni yağmış kar görmek

Kahve falında yeni yağmış kar görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, oldukça büyük başarılara, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, seyahatlere katılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş güç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni yağmış kar gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında yeni yağmış kar görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zamansız yağan kar görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağarken denize girmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağarken izlemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kar yağarken görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında kar yağarken dua etmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir