AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde yemek yemek

Kahve falında kar üzerinde yemek yemek

Kahve falında kar üzerinde yemek yemek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kar üzerinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Kahve falında kar üzerinde yemek yemek dileklerin gerçekleşeceğine, adeta havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında kar üstünde yemek yemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kar helvası yemek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kar yemek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulur.

Kahve falında karnından kurşun yemek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnına kurşun yemek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kar tanesi yemek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında karlı pekmez yemek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir