AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kar yemek

Kahve falında beyaz kar yemek

Kahve falında beyaz kar yemek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, maddi güç sahibi olacağına, insanların alım gücünün azalacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kar yemek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz kar yemek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar beyaz görmek hak yolunu bulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Kahve falında kar beyazı görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kar görmek büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kar yağdığını görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz karla oynamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir