AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde yemek yemek

Kahve falında kar üstünde yemek yemek

Kahve falında kar üstünde yemek yemek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yemek yemek gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kar üstünde yemek yemek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde kayak yapmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde araba sürmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir