AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen üstünde kar görmek

Kahve falında çimen üstünde kar görmek

Kahve falında çimen üstünde kar görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında çimen üstünde kar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak hayırlı evlat sahibi olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Kahve falında çimen üstünde yürümek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve çimen görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Kahve falında araba üstünde kar görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir