AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar suyu görmek

Kahve falında kar suyu görmek

Kahve falında kar suyu görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, önemli yerlere geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında kar suyu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında kar suyu içmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kar suyu görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında su ve kar görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kar suyunda yüzmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı su görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kar ve su görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir