AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı su görmek

Kahve falında karlı su görmek

Kahve falında karlı su görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı su gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında kar suyu içmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kar suyuna düşmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, böylece yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kar suyunda yüzmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında karlı su görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve su görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulur.

Kahve falında su ve kar görmek işlerin günden güne bozulacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kar suyu görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir