AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve su görmek

Kahve falında kar ve su görmek

Kahve falında kar ve su görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve su gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında kar suyunda yüzmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulur.

Kahve falında kar ve su görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kar suyu içmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında kar suyuna düşmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında su ve kar görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı su görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, istenen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir