AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve kar görmek

Kahve falında su ve kar görmek

Kahve falında su ve kar görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında su ve kar gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Kahve falında su ve kar görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı su görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kar suyunda yüzmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar suyu içmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kar suyuna düşmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Kahve falında kar suyu görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir