AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun içinde yüzmek

Kahve falında bokun içinde yüzmek

Kahve falında bokun içinde yüzmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bokun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bokun içinde yüzmek çektiği zorlukların biteceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzmek boğulmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu suda yüzmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde boğulmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında birini bokun içinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde boğulmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini bokun içinde görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde boğulmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir