AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluk içinde oturmak

Kahve falında topluluk içinde oturmak

Kahve falında topluluk içinde oturmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, malının da hiç olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında topluluk içinde oturmak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında topluluk içinde oturmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında topluluk içinde olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında topluluk içinde namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Kahve falında topluluk içinde konuşmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde oturmak kazancın yetmez olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında araba içinde oturmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir