AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar altında kalmak

Kahve falında kar altında kalmak

Kahve falında kar altında kalmak helal lokma yiyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kar altında kalmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında kar altında kalmak çok büyük başarılar kazanılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında karlar altında kalmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında karların altında kalmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar içinde kalmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yolda kalmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında trenin altında kaldığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sular altında kalmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir