AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, zararının büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş kuzu görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yürürken görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek sevmek şansın çalışmaya başlayacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir