AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını görmek her zaman şükür içinde olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, icat yapacağına, terfi alamayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa ve yılan görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaplumbağa görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa doğurduğunu görmek patron koltuğunda oturacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında taştan kaplumbağa görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir