AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaplumbağa görmek

Kahve falında siyah kaplumbağa görmek

Kahve falında siyah kaplumbağa görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında siyah kaplumbağa gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah kaplumbağa görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek her daim temkinli olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde kaplumbağa görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek her konuda şansın yaver gideceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa öldürdüğünü görmek başarısızlıklara düşeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir