AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa kusmak

Kahve falında kaplumbağa kusmak

Kahve falında kaplumbağa kusmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa kusmak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa kusmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ısırdığını görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın konuştuğunu görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa tutmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir