AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusu görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, dertlerin bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kaplumbağası yavrusu görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir