AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, destek göreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Göndereceğiniz olumlu mesajlar geçmişte birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında yirmi sayısını görmek mal ve para sahibi olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda kitap görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Kahve falında sayısız balık görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda misafir görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ondalık sayı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında sayılar yazmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir