AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa örmek

Kahve falında kaplumbağa örmek

Kahve falında kaplumbağa örmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıkların son bulacağına, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa örmek gördüyseniz:

  • Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa örmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi örgü örmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yeleği örmek içinin de rahat edeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında örgü yelek örmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında makrome örmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, nasibin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin saçını örmek stres içinde günler geçireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir