AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde aslan beslemek

Kahve falında evinde aslan beslemek

Kahve falında evinde aslan beslemek zararların üst üste geleceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında evinde aslan beslemek gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında evinde aslan beslemek makamının sarsılmayacağına, birçok iş teklifi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde aslan beslemek tövbe etmeye, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan beslediğini görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanı beslemek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan beslemek kötü alışkanlıklarından arınacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evinde köpek beslemek parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evinde yılan beslemek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir