AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi beslediğini görmek

Kahve falında kediyi beslediğini görmek

Kahve falında kediyi beslediğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi beslediğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kedi ve köpek beslemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi yavruları beslemek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi ekmekle beslemek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında kedi beslemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kedileri beslemek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrularını beslemek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi beslemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir