Kahve falında arkadaşını kapalı görmek

Kahve falında arkadaşını kapalı görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, hedeflere ulaşılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kapalı gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında arkadaşını kapalı görmek kazancının günbegün artacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kapalı görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını kapalı görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kadın görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, geç de olsa huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı pencere açmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini kapalı görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir