AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı kapalı görmek

Kahve falında arkadaşı kapalı görmek

Kahve falında arkadaşı kapalı görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerin rayından çıkacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kapalı gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı kapalı görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek ölümcül hastalıklara işaret, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kapalı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını kapalı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karla kapalı yol görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir