AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek yolculuğa çıkmaya, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, onlarla arasının açılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı bir kızı açık görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kapalı birini açık görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir