AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini beslemek

Kahve falında birini beslemek

Kahve falında birini beslemek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birini beslemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında evde köpek beslediğini görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yılan beslemek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği beslemek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında güvercin beslemek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yılan beslemek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında martı beslemek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir hayvanı beslemek büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir