AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar kaplanı görmek

Kahve falında kar kaplanı görmek

Kahve falında kar kaplanı görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Kahve falında kar kaplanı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında kar kaplanı görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kaplan görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bengal kaplanı görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında evde kaplan beslemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanla boğuşmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kaplan sevmek aşama göstermeyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kaplan yemek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir