AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve kaplan görmek

Kahve falında ayı ve kaplan görmek

Kahve falında ayı ve kaplan görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işarettir.

Kahve falında ayı ve kaplan gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı ve kaplan görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaplan ve ayı görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaplanla oynamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan sevdiğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kükreyen kaplan görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir