AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplandan korkmak

Kahve falında kaplandan korkmak

Kahve falında kaplandan korkmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, keyfinin yerine geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kaplandan korkmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Kahve falında kaplandan korkmak ettiği zararları telafi edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında kaplan olduğunu görmek ayrılanların birleşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde kaplan görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dost olmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalettir.

Kahve falında büyük kaplan görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir