AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve kaplan görmek

Kahve falında yılan ve kaplan görmek

Kahve falında yılan ve kaplan görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yılan ve kaplan gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında yılan ve kaplan görmek yarar getireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında uysal kaplan görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan okşamak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan yakalamak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan eğitmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaplan görmek geleceğinizin güzel olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kaplan beslemek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işarettir.

Kahve falında kaplan ve aslan görmek güzel günlerle tanışılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir