AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan gözü taşı görmek

Kahve falında kaplan gözü taşı görmek

Kahve falında kaplan gözü taşı görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Kahve falında kaplan gözü taşı gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Kahve falında kaplan gözü taşı görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kaplan gözü mek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında vahşi kaplan görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan yakalamak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kaplan sevmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kaplan görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında evde kaplan görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplana dönüşmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir