AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan gözü mek

Kahve falında kaplan gözü mek

Kahve falında kaplan gözü mek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan gözü mek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kaplan gözü taşı görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaplan gözü mek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kaplanla dövüşmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Kahve falında kaplan öpmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanı görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uysal kaplan görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplana sarılmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir